Programmer i Skandinavia

Deilige København

Den danske hovedstaden er en koselig storby! Det er nok av attraksjoner å ta for seg i København, og den mest kjente er nok Den lille havfruen. Hva med noen timer på Tivoli før du gir deg i kast med motebutikkene på Strøget? Og i Nyhavn ligger restaurantene på rekke og rad og bare venter på deg.

Stockholm – en perle ved sjøen

Den svenske hovedstaden er bygd på 14 øyer som bindes sammen av 57 broer. Byens arkitektur favner om mange tidsepoker fra Gamla Stan med sin 1200-talls arkitektur til dagens moderne high-tech. Den svenske hovedstaden har mange spennende museer og attraksjoner, som for eksempel Vasamuseet med det unike regalskipet fra 1600-tallet.

Oslo

Oslo er en moderne storby med en fantastisk blanding av gammelt og nytt. Ta deg en tur på Karl Johan og avslutt med en rundtur på slottet, eller besøk noen av de flotte museene, f.eks. det kjente Munch-museet. Vigelandsparken er også verdt et besøk – har du sett Sinnataggen på nært hold? Om kveldene domineres byen av pulserende uteliv med et utall klubber, barer og restauranter.

Helsingfors – en metropol i lommeformat

Du kommer aldri tomhendt hjem fra et besøk i Helsingfors! Den finske hovedstaden har til og med et eget kart over design-distriktene! Marimekko, IIttala og Nokia er bare noen merker som har sin vugge i Finland, og det er ikke for ingenting at byen er utnevnt til ”World Design Capital 2012”.

Our 5 day trip wiith TimeOut Travel was amazing. We got to see alot of really beautiful places – Ole Christian Storesund. Walter Design