Tematurer

Vil dere oppleve andre ting enn "den vanlige turist", kombinere hygge med en kulturell eller sportslig begivenhet? Vi kan tilretterlegge "opplegg" for de fleste interesser...Nedenfor kan de lese mer om et par eksempler som kanskje kan friste.

Seiltur i Adriaterhavet
Vi samarbeider med agenter for seilbåter i Kroatia og finner gjerne frem til en båt om passer for dere. Vi tilbyr pakkeløsninger, med flybilletter og leie av seilbåt (med eller uten kaptein). Dere kan for eksempel dra på tur med ”Norwegian Lady” som er en norskeid seilbåt, bygget i 2004 med 4 doble lugarer (alle med eget toalett & bad). Det perfekte utgangspunkt for å realisere drømmen om en seiltur i Middelhavet!

Sykkelturer i Italia, Frankrike, Spania
Sykling i varmere strøk er mer populært enn noensinne. Timeout Travel har koordinert og tilrettelagt programmer for flere sykkelgrupper i Frankrike, Italia og Spania. Dere kan velge å være en uke på et ”sykkel-hotel” hvor fasilitetene er tilrettelagt for daglige sykkelturer eller dere kan ta en rundreise og besøke nye destinasjoner etter å ha syklet daglige etapper gjerne med assistanse til frakt av bagasjen.

Fotballturer til England, Spania eller Italia
I samarbeid med våre partnere kan vi være behjelpelig med billetter til de aller fleste kamper i England, Spania og Italia. Vi setter gjerne sammen et helt program, men du er også velkommen til å bare bestille kampbilletter hvis du ønsker å sette sammen reisen selv.

Mat og Vin i Italia og Frankrike
Interesse for mat og vin er økende og våre samarbeidspartnere i Italia eller Frankrike tar gjerne i mot ”sultne” Nordmenn som ønsker innblikk i latinsk mat- og vinkultur.

SPA, helse og velvære
Latvia og Estland tilbyr fantastiske fasiliteter for deg som ønsker noen dager i ro og mak. Et SPA opphold i Baltikum er prisgunstig og kan lett organiseres på en helg med de mange gode flyforbindelse fra Norge. Hva med en kombinert storbytur til Riga med et døgn eller to i badebyen Jurmala?

Our 5 day trip wiith TimeOut Travel was amazing. We got to see alot of really beautiful places – Ole Christian Storesund. Walter Design